Carolinan NHL-kausi päättyi torstain ja perjantain välisenä yönä. New York Rangers käytti kolmannen ottelupallonsa hyväkseen ja kukisti Carolinan vieraskentällä 5-3. Ottelun suurin sankari oli Chris Kreider, joka teki puhtaan hattutempun kolmannessa erässä ja johdatteli Rangersin jatkoon.

Carolina meni toisessa erässä 2-0 johtoon ja vielä kolmanteen erään lähdettiin lukemista 3-1 kotijoukkueelle. Kolmannesta erästä tuli Rangersin näytös: Kreider teki kolme perättäistä maalia ja ratkaisun iski Barclay Goodrow tyhjiin.

Sebastian Aho teki maalin ja syötti toisen, mutta Ahon loistavat pudotuspelit eivät riittäneet tämän pitemmälle. Carolina jatkaa Stanley Cupin metsästystä ensi kaudella.

Vancouver otti ottelusarjassa 3-2 voiton kukistamalla Edmontonin kotonaan niukasti 3-2. Edmonton vei edellisen ottelun viimeisen minuutin maalilla, mutta nyt oli Vancouverin vuoro tehdä samoin. JT Miller viimeisteli 3-2 voittomaalin ajassa 59.27. Vancouver onnistui tälläkin kertaa pysäyttämään Edmontonin tehomiehet, sillä vain Leon Draisaitl onnistui pisteiden teossa Oilersin ykkösnimistä. Hän kirjasi itselleen syöttöpisteen.

Ottelusarja jatkuu Edmontonissa viikonloppuna.