NHL:n puolivälierissä Carolina oli tiukan paikan edessä. Rangers oli otteluvoitoissa 3-0 johdossa ennen neljättä ottelua, joten Carolinan oli pakko voittaa mikäli halusivat kautta jatkaa. Ja voitto tuli. Tällä kertaa Carolina pystyi pitämään New Yorkin ykkösmiehet kurissa ja nappasi 4-3 voiton.

Carolina aloitti kotonaan sähäkästi. Joukkue meni 2-0 johtoon avauserässä ja 3-1 johdossa mentiin toiseen erään. Rangers heräsi toisessa erässä ja kavensi. Kolmannen erän alussa Rangers vielä tasoitti. Mutta sitten Carolinan ylivoimapeli toi ratkaisun ja sarjan ensimmäisen voiton. Brady Skeij iski osuman ottelun lopussa Teuvo Teräväisen syötöstä. Syöttö oli Teräväiselle ottelun toinen, sillä hän alusti myös Stefan Noesenin tekemän maalin. Sebastian Aho teki myös yhden osuman. Rangersin riveistä Kaapo Kakko (kuvassa) antoi yhden maalisyötön.

Sarja on nyt Rangersille 3-1, joten Carolina sai pientä helpotusta, mutta matka on vielä pitkä.

Yön toisessa ottelussa Dallas haki arvokkaan vierasvoiton Coloradosta. Ottelu päättyi Dallasille 4-1, mutta oli huomattavasti lopputulosta tasaisempi. Dallas meni ottelussa johtoon ensimmäisessä erässä, mutta Mikko Rantanen tasoitti ottelun puoliväissä. Dallasin Tyler Seguin teki vielä toisessa erässä yhden maalin ja kolmanteen lähdettiin Dallasin 2-1 johdossa.

Kolmannessa erässä nähtiin kaksi maalia – molemmat tyhjään Coloradon maaliin. Colorado haki tasoitusta ilman maalivahtia ja ensin Seguin teki illan toisellaan lukemiksi 3-1 ja Logan Stankoven vielä yhden. Stankoven oli Seguainin ohella ottelun ratkaisupelaaja, sillä hän oli tehnyt jo ottelun avausmaalin Miro Heiskasen syötöstä. Roope Hintz puolestaan tarjoili syötön Stankovenin toiseen maaliin.

Dallas meni nyt ottelusarjassa 2-1 johtoon. Sarjan neljäs peli pelataan Coloradossa.