NHL:n puolivälieristä kaksi ratkesi perjantain ja lauantain välisenä yönä – tai Dallasin jatkopaikka ratkesi vasta lauantaiaamuna, sillä ottelun ratkaisu jouduttiin hakemaan toisesta jatkoerästä. Siinä Dallasin Matt Duchene rankasi pitkäaikaista entistä työnantajaansa Coloradoa ja teki maalin edestä ottelun 2-1 -voittomaalin.

Mikko Rantanen teki ottelun avausmaalin toisessa erässä. Konkari Jamie Benn tasoitti kolmannessa, mutta enempää maaleja ei nähty. Jatkoerässä oltiin lähellä, mutta maalivahdit Jake Oettinger ja Alex Georgiev olivat erinomaisia. Toisessa jatkoerässä nähtiin lopulta ratkaisu ajassa 91.42. Jo yhden läpiajon hukannut Duchene oli tarkkana maalilla ja teki irtokiekosta voittomaalin. Tämä maali vei Miro Heiskasen ja Esa Lindellin välieriin – Jani Hakanpää ja Roope Hintz puuttuivat kokoonpanosta loukkaantumisten vuoksi. Coloradon puolelta Mikko Rantasen, Artturi Lehkosen, Joel Kivirannan ja Justus Annusen kausi päättyi tähän.

Suomalaispelaajista Sasha Barkov, Niko Mikkola, Eetu Luostarinen sekä Anton Lundell sen sijaan jatkavat kautta. Eikä vähiten Lundellin ansiosta, sillä hän oli huippuiskussa, kun Florida voitti Bostonin 2-1 ja vei sarjan otteluvoitoin 4-2. Boston meni ottelussa johtoon, mutta Lundell tasoitti toisessa erässä. Voittomaali syntyi ajassa 58.27, kun ruotsalaispakki Gustav Forsling teki todennäköisesti uransa toistaiseksi tärkeimmän maalin. Syöttäjänä kunnostautui Lundell.

Florida hakee finaalipaikkaa New York Rangersia vastaan. Toisessa välierässä Dallas kohtaa joko Vancouverin tai Edmontonin.