Edmonton Oilers teki makoisan vierailun Dallasiin NHL:n välieräsarjansa avausottelussa. Sarjan ensimmäinen voitto kirjattiin Oilersille maratonottelun lopuksi: vasta toisessa jatkoerässä löydettiin ratkaisu, kun Connor McDavid teki maalin syöttäjinä Evan Bouchard sekä Ryan Nugent-Hopkins. Maali syntyi heti jatkoerän alussa eli ajassa 80.32.

Ottelun ensimmäinen erä meni vastustajaan tutustumisen merkeissä maalittomana. Toisessa erässä Leon Draisaitl avasi Oilersin maalitilin ja Zach Hyman teki vierailijoille 2-0. Dallasin konkarihyökkääjä Tyler Seguin kavensi vielä toisessa erässä. Kolmannessa erässä Seguin iski toisen kerran ja ottelu eteni jatkoerään.

Ensimmäinen jatkoerä ei tuonut ratkaisua, mutta toisen alussa helähti. Oilers vei ottelun 3-2. Toinen välieräottelu pelataan myös Dallasissa, kunnes matkustetaan Kanadan puolelle Edmontoniin.

Dallasin suomalaispelaajista Roope Hintz ja Jani Hakanpää olivat edelleen sivussa. Miro Heiskanen urakoi ottelussa yli 33 minuuttia ja Esa Lindellkin 28. Heiskasen peliaika oli ottelun suurin, Lindellin kolmanneksi suurin. Väliin kiilasi vain Oilersin tehopakki Bouchard.

Toisessa välieräsarjassa pelataan perjantain ja lauantain välisenä yönä toinen ottelu Rangersin ja Floridan välillä.