Florida Panthers otti huipputärkeän voiton NHL:n välieräsarjassa New York Rangersia vastaan. Florida voitti kotonaan Sam Reinhartin jatkoaikamaalilla 3-2 ja tasoitti samalla ottelusarjan lukemiin 2-2. Voittomaalin syötti Sasha Barkov, joka oli syöttänyt jo Carter Verhaeghen tekemän 2-1 johtomaalin.

Rangers meni ensimmäisessä erässä johtoon Vincent Trocheckin maalilla. Sam Bennett tasoitti ja Verhaeghe teki Floridan johtonumeroiksi 2-1 kahden erän jälkeen. Alexis Lafreniere tasoitti ottelun kolmannessa erässä ja taas, jo kolmannen kerran perättäin, mentiin jatkoerään.

Jatkoerän alussa Florida, ajassa 61.12, Reinhart teki voittomaalin. Maali tuli ylivoimalla, aivan kuten Floridan toinenkin osuma.

Suomalaispelaajista Sasha Barkov syötti kaksi maalia ja Anton Lundell sekä Eetu Luostarinen pelasivat. Rangersin puolelta Kaapo Kakko oli jälleen kokoonpanossa.

Sarja on nyt tasalukemissa 2-2 ja seuraava ottelu pelataan New Yorkissa.