NHL:n puolivälierissä pelattiin kaksi ottelua. Rangers isännöi jo toista kertaa Carolinaa ja nappasi myös toisen voittonsa. Dallasin ja Coloradon ottelusarja alkoi ja avauspelin vei Colorado. Kummassakin ottelussa ratkaisu jouduttiin hakemaan pitkän kaavan mukaan ja molemmissa peleissä nähtiin mukavasti syöttöpisteitä suomalaisilta.

Rangersin ja Carolinan kohtaaminen oli tasaisempi kuin ensimmäinen ottelu. Varsinainen peliaika päättyi lukemiin 3-3 – Rangersin Alexis Lafreniere teki kaksi maalia ja Chris Kreider yhden. Carolinan puolelta onnistui Jake Guentzel kahdesti ja Dimitri Orlov kerran – kaikkiin Carolinan maaleihin teki esityön Sebastian Aho.

Ottelu ratkesi vasta toisella jatkoajalla. Vähemmän yllättäen voittomaali syntyi ylivoimalla, kuten Rangersin tasoitusmaalikin varsinaisella peliajalla. Vincent Trocheck survoi maalin edestä kiekon maaliin ajassa 87.24. Syöttöpisteet voittomaaliin saivat Mika Zibenejad sekä Artemi Panarin, joten Rangersin vahva ja nimekäs ylivoima oli jälleen maineensa veroinen.

Rangers hoiteli molemmat kotiottelunsa ja johtaa nyt sarjaa 2-0. Seuraavaksi siirrytään pelaamaan Raleighiin, Carolinaan.

Dallasin ja Coloradon puolivälieräsarjan avausottelu oli kaksijakoinen. Dallas aloitti vahvasti ja meni ensimmäisessä erässä jo 3-0 johtoon. Jamie Bennin tekemään 3-0 maaliin sai syöttöpisteen Miro Heiskanen. Coloradon moottori lämpeni hitaammin, mutta kun näin tapahtui, teki joukkue tyypillisen spurtin tähtipelaajiensa johdolla. Ensin maalinteossa onnistui jo kahdeksannen pudotuspelimaalinsa tehnyt Valeri Nitshushkin, syöttäjinä Cale Makar ja Nathan MacKinnon. Maali syntyi ylivoimalla, kuten toinen Coloradon maali. Sen teki Makar, syöttäjinä Nitshushkin ja Mikko Rantanen. Tasoitus tuli heti kolmannen erän alussa, kun MacKinnon teki osuman, syöttäjinä Rantanen ja Makar.

Mikko Rantanen osui kolmannessa erässä vielä tolppaan, mutta maaleja ei nähty ennen kuin jatkoerän puolessa välissä. Ratkaisijaksi nousi Coloradon Miles Wood, jonka pudotuspelikevään kolmas osuma toi Coloradolle parhaan mahdollisen alun puolivälieräsarjaan – voiton vieraskaukalosta.