New York Rangers voitti Floridan vieraskentällä 5-4 jännittävien vaiheiden jälkeen. Ensimmäinen erä oli melkoinen viihdepaketti, sillä Florida meni ensin johtoon Sam Reinhartin tekemällä ja Sasha Barkovin syöttämällä maalilla. Sitten New York teki kaksi maalia ja erän päätteeksi Reinhart tasoitti.

Toisessa erässä Rangers teki kaksi maalia. Alexis Lafreniere teki ottelun toisen maalinsa ja sitten Barclay Goodrow teki alivoimaosuman – maali oli toinen Goodrowille ottelussa. Kolmannessa erässä kotijoukkueen kiri puri, sillä Barkov kavensi Niko Mikkolan syötöstä ja Gustav Forsling tasoitti.

Jatkoajalla Rangers oli onnekkaampi. Alex Wennberg teki voittomaalin, kun jatkoaikaa oli pelattu viisi minuuttia. Myös katsomosta tositoimiin palannut Kaapo Kakko oli mukana alustamassa maalia.

Ottelusarja on nyt Rangersille 2-1. Neljäs ottelu pelataan Floridassa.