Pitkäaikaiset NHL-fanit pääsivät nauttimaan nostalgiasta, kun katsoivat aamulla yön NHL-ottelujen tilastoja. Pittsburghin konkarikaksikko Sydney Crosby ja Jevgeni Malkin komeilivat maalitilastoissa kuin silloin joskus. Kumpikin teki kaksi maalia, kun Pittsburgh nousi kolmannessa erässä voittoon New Jersey Devilsiä vastaan. Devils johti kahden erän jälkeen ottelua 3-1, mutta kolmannen erän vei Penguins 5-0. Ikämiehet Crosby ja Malkin tekivät kaksi osumaa mieheen. Lisäksi Malkinille merkittiin yksi syöttöpiste.

Malkin ei enää komeile pistepörssin kärkisijoilla, mutta Crosby puolestaan taistelee vielä paikasta pistepörssin kärkikymmenikköön. Hänen lukemansa on tällä hetkellä 39+45=84, joten tuloksellisesti kaksinkertainen Stanley Cup -voittaja on yhä absoluuttisella huipulla. Aiemmin Crosby varmisti, että myös tällä kaudella hän pelaa yli piste/ottelu -keskiarvolla. Saman hän oli tehnyt jo 18 kertaa aiemmin ja tällä lukemalla, 19 kertaa yli pisteen keskiarvoon, on yltänyt vain Wayne Gretzky.

Suomalaispelaajista yön otteluissa pääsivät maalin makuun Montrealin Joel Armia, Floridan Aleksander Barkov ja saman joukkueen Anton Lundell.