Mestarien liigan välierissä Bayern München kohtasi kotonaan Real Madridin. Bayern oli ottelussa erinomainen: joukkueelle oli täysin selvää, että heidän täytyy voittaa kotonaan, jotta finaalisaumat pysyvät hyvinä toiseen otteluun. Bayern aloittikin vahvasti ja loi tilanteita. Mutta jälleen kerran Real näytti, miksi he ovat jalkapallomaailman suurimmat selviytyjät. Bayernin puolustus jäätyi hetkeksi ja entinen Bayern-pelaaja Toni Kroos antoi loistavan läpisyötön Viniciukselle. Brassitähti ei erehtynyt ja tauolle mentiin lukemissa 1-1.

Toiselle jaksolle Bayern tuli vielä vahvemmin. Joukkue sai lopulta maalitilin auki, kun Leroy Sane yllätti etukulmasta maalivahti Luninin. Vain neljä minuuttia myöhemmin pallo vietiin pilkulle ja Harry Kane vei kotijoukkueen 2-1 johtoon. Mutta Real tuli vielä tasoihin. Pallo vietiin toista kertaa pilkulle, tällä kertaa Manuel Neuerin eteen. Vini Junior osui varmasti ja ottelu päättyi 2-2.

Bayernilla on syytä olla pettynyt, sillä joukkue loi aivan tarpeeksi paikkoja voittoon. Real pelasi taas niin kuin Real pelaa – mennäkseen jatkoon. Tulos oli juuri sellainen, mitä Carlo Ancelotti halusi. Tuosta lähtökohdasta on mukava lähteä finaalijahtiin Santiago Bernabeulle ensi viikolla.