Leverkusen ei näytä löytävän voittajaansa tällä kaudella. Tappioitta Bundesliigassa pelannut ”Werkself” selvitti tiensä Saksan cupin finaaliin kukistamalla Düsseldorfin selvin numeroin 4-0. Lukas Hradecky seurasi ottelun penkiltä, aivan kuten on tehnyt cup-otteluissa tällä kaudella muutenkin.

Leverkusen ei jättänyt mitään arvailujen varaan. Jo seitsemän peliminuutin jälkeen taululle välähti 1-0, kun Jeremy Fringpong vei Bundesliigan kärkijoukkueen johtoon. Amine Adli teki ottelun toisen maalin 20. minuutilla ja kesän siirtomarkkinoiden kuuma nimi Florian Wirtz rankaisi kakkosbundesliigajoukkuetta jo kolmannen kerran kymmenen minuuttia ennen taukoa.

Toisella jaksolla peli oli jo selvä ja Leverkuseninkin löysäsi tahtia. Wirtz teki ottelun toisen maalinsa pilkulta loppunumeroiksi 4-0.

Haukkamanimellä ”Neverkusen” on lähellä todellista jättipottia. Joukkue johtaa ylivoimaisesti Bundesliigaa ja on vain kolmen voiton päässä historiansa ensimmäisestä Saksan mestaruudesta. Saksan cupin finaalipaikka irtosi keskiviikkona ja loppuotteluun joukkue lähtee ylivoimaisena ennakkosuosikkina – vastassa on kakkosbundesliigajoukkue Kaiserslautern. Myös Eurooppa-liigassa Leverkusen on vielä mukana. Puolivälierissä on vastassa West Ham.

Saksan cupin finaali pelataan Berliinissä 25. toukokuuta.