Takana 34 pelattua ottelua ja niistä hurjat 28 voittoa ja kuusi tasapeliä. Siinä Lukas Hradeckyn kipparoiman Bayer 04 Leverkusenin lopullinen saldo Bundesliigakaudelta, kun lauantain päätöskierroksella kaatui Augsburg maalein 2-1.

Mestaruuden ”Werkself” varmisti jo hyvän aikaa sitten, mutta tappioton putki vain jatkuu. Vakavasti putki ei ollut lauantaina uhattuna, sillä Leverkusen meni nopeassa tahdissa kahden maalin johtoon ja Augsburgin kavennus toisella jaksolla ei riittänyt pisteeseenkään. Tosin Hradecky joutui kymmenen minuuttia ennen loppua esittämään melkoisen paraatipelastuksen estääkseen tasoituksen.

Bundesliigakauden selvittäminen tappioitta oli jo itsessään ennätys, mutta Leverkusenin nollaputki koskee edelleen kaikkia kilpailuja kuluvalla kaudella. Kaikkiaan perättäisiä tappiottomia otteluita joukkueella on tällä kaudella koossa jo 51 kaikki kilpailut huomioiden.

Kautta joukkueella on jäljellä Eurooppa-liigan finaalin ja Saksan cupin finaalin verran eli tähtäin on tiukasti vielä triplamestaruudessa.