Valioliigan kärkitaistelu jatkuu tasaisena. Harvinaisella viikkokierroksella ei nähty keskiviikkona yllätyksiä, sillä mestaruuskandidaateista pelanneet Arsenal ja Manchester City voittivat omat kotiottelunsa selkeästi. Arsenal voitti kotonaan Lutonin 2-0 Martin Ödegaardin maalilla – toinen Arsenalin maali kirjattiin Lutonin omaksi. Cityn Phil Foden oli mahti-iskussa Aston Villaa vastaan. Hän teki hattutempun eli osui kolmeasti. Rodri vei ensin Cityn johtoon, mutta Aston Villan Jhon Duran tasoitti.

Sitten alkoi Fodenin näytös: ensin 2-1 ensimmäisen jakson viime hetkillä, 3-1 62. minuutilla ja hattutemppu valmiiksi seitsemän minuuttia myöhemmin.

Arsenal nousi voitollaan Valioliigan kärkeen, mutta todennäköisesti tilanne muuttuu torstaina. Liverpool kohtaa kotonaan Sheffield Unitedin ja on luonnollisesti suuri ennakkosuosikki. Illan toisessa kamppailussa kohtaavat Chelsea ja Manchester United.

Ennen torstaita Arsenal on Valioliigan kärjessä pisteen Liverpoolin edellä, mutta ottelun enemmän pelanneena. City on samoissa pisteissä Liverpoolin kanssa.