Chelsean Cole Palmer jatkoi hurjaa maalitehtailuaan Englannin Valioliigassa maanantaina. Chelsea kaatoi kotonaan Evertonin maalein 6-0 ja maaleista neljä kirjattiin Palmerille. Ennen ottelua Palmer oli tehnyt Valioliigassa tällä kaudella 16 osumaa, joten nyt lukemat ovat 20 – samat kuin maalitilastoa yksin ennen maanantaita johtaneella Cityn Erling Haalandilla.

Palmer teki ensin puhtaan hattutempun. Ensimmäinen maali syntyi 13. minuutilla, toinen viisi minuuttia myöhemmin ja hattutemppu täydentyi 29. minuutilla. Neljäs maali tuli pienen rähinän jälkeen, sillä Chelsean pelaajat taistelivat siitä, kuka saa toisella jaksolla annetun rangaistuspotkun ampua: Palmer voitti taistelun ja laukoin neljäntensä sisään 64. minuutilla.

Valioliigan maalikuninkuudesta on muodostumassa tiukka. Palmer ja Håland ovat tehneet 20 maalia, mutta tilaston kolmonen, Aston Villan Ollie Watkins, on vain maalin päässä. Kolmen maalin päässä kärjestä ovat Newcastlen Alexander Isak, Bournemouthin Dominic Solanke sekä Liverpoolin Mo Salah.