Pääsiäissunnuntaina iloittiin Liverpoolissa. Päivän molemmat ottelut päättyivät juuri sillä tavoin, kuin joukkueen uskolliset kannattajat toivoivat. Liverpool voitti oman ottelunsa Anfieldilla Brightonia vastaan ja joukkueen pahimmat kilpailijat, Manchester City ja Arsenal, pelasivat tasapelin. Tulosten johdosta Liverpool nappasi kahden pisteen etumatkan Arsenaliin ja kolmen Cityyn.

Brighton antoi Liverpoolille hyvän vastuksen sunnuntain ensimmäisessä ottelussa. Danny Welbeck vei vierasjoukkueen johtoon jo toisella peliminuutilla. Luis Diaz kuitenkin tasoitti taukotulokseksi 1-1. Toisella jaksolla ratkaisijaksi astui tuttu nimi: Mohamed Salah. Salah sai erinomaisen syötön Alexis MacAllisterilta boxin sisään ja rauhallinen viimeistely toi Liverpoolille huipputärkeät kolme pistettä.

Sunnuntain odotetussa huipennuksessa City ja Arsenal kohtasivat Manchesterissa. Kuten odotettua, City pyöritti peliä ja Arsenal puolusti uhrautuvasti. Cityn oli todella vaikea päästä kunnon maalipaikkoihin ja tavallaan poteroissaan hyviä vastaiskupaikkoja kytännyt Arsenal oli jopa lähempänä voittoa. Tosin lopussa City loi huiman paineen Arsenalin maalille, mutta huolimattomuus sekä Arsenalin todella uhrautunut puolustus pitivät.

Sunnuntain tulokset olivat täydelliset Liverpoolille. Arsenal lähti Manchesterista Lontooseen todennäköisesti kohtuullisen tyytyväisenä. Pääsiäissunnuntain suurin häviäjä oli lopulta City, joka jäi kotonaan maaleitta todella pitkän ajanjakson jälkeen.

Valioliiga jatkuu ensi viikolla viikkokierroksella.