Veikkausliigassa pelattiin perjantaina kolme ottelua. Minikierroksen avasi kahden ensimmäisellä kierroksella tappiolla aloittaneen joukkueen kohtaaminen, kun EIF matkusti Hakan vieraaksi Valkeakoskelle. Haka aloitti ottelun hyvin, sillä jo neljän minuutin pelin jälkeen koskilaisten Maissa Fall vei isännät johtoon. Toisen jakson alussa Haka oli yhtä tyrmäävä – Evangelos Patoulidis laukoi hyvin, mutta EIF:in epäonneksi kimmoke muutti pallon suuntaa ja painui ylänurkkaan.

Toisella jaksolla EIF paransi selvästi ja Hakan peli oli vähintään sekavaa. Mutta vain yksi kavennusmaali nähtiin, kun entinen Hakan maalitykki Salomo Ojala osui kuin vanhasta tottumuksesta Tehtaankentällä. Ojalalla oli hieno paikka myös tasoitukseen, mutta pusku meni ohi. Haka otti kauden avausvoiton ja EIF jatkaa nollakerhossa.

Pohjanmaan Derby oli odotusten mukaisesti vauhdikas ja jännittävä kohtaaminen. Ottelu keräsi katsomoon miltei 3500 katsojaa, ja tuskin kukaan pettyi pelin viihdearvoon. Ottelun ensimmäinen maali nähtiin toisen jakson ensimmäisellä minuutilla, kun Matti Haukioja täräytti todellisen kanuunavedon  maaliin. SJK ei tästä lannistunut ja Jaime Moreno palkitsi vierasjoukkueen yrityksen tasoitusmaalilla. Peli päättyi 1-1 lukemiin ja molemmat joukkueet nousivat neljään pisteeseen ja yhdessä sarjan kärkeen.

Perjantain kolmannessa ottelussa hemmoteltiin yleisöä maaleilla, kun FC Inter ja AC Oulu kohtasivat Turussa. Ensin Oulun Justin Rennicks avasi maalihanat jo ottelun kolmannella minuutilla. Interin Jean Botue tasoitti taukolukemiksi 1-1. Sitten oli kotijoukkueen aika mennä johtoon: Matias Tamminen teki lukemiksi 2-1, mutta vain kahdeksan minuuttia myöhemmin Oulu tuli tasoihin Interin omalla maalilla.

Maalitehtailu ei päättynyt tähän. Interin Darren Smith iski pilkulta 3-2 johtomaalin 78. minuutilla ja pisteiden uskottiin jäävän Turkuun. Näin ei käynyt, sillä Oulun tähtihyökkääjä Ashley Coffey tasoitti pelin makoisasti. Erotuomarin antamaa lisäaikaa oli pelattu kuusi minuuttia, kun Coffey iski tasoitusmaalin. Interille ja Oululle pisteet olivat kauden ensimmäiset.

Veikkausliiga jatkuu lauantaina kahdella ottelulla. Gnistan kohtaa kotonaan Ilveksen varhaisottelussa ja koko kierros täydentyy, kun IFK Mariehamn ja KuPS iskevät yhteen.