FC Inter Turusta nappasi kauden ensimmäisen kotimaisen jalkapallon pokaalin. Inter voitti kotikentällään pelatussa ottelussa KuPS:in rangaistuspotkujen jälkeen. Varsinainen peliaika päättyi lukemiin 2-2.

KuPS aloitti ottelun terävästi ja siirtyi johtoon vartin jälkeen. Osuma kirjattiin Interin omaksi maaliksi. Toisella jaksolla Vesa Vasaran suojatit tulivat tasoihin, kun Hongassa viime kaudella pelannut Kevin Jansen iski osuman.

Johtoon Inter meni neljä minuuttia ennen varsinaisen peliajan loppua, kun Darren Smith teki rangaistuspotkusta lukemiksi 2-1. Mutta lisäajalla pallo vietiin vielä kerran peliajalla pilkulle: Axel Vidjeskog iski varmasti ottelun tasoihin. Ratkaisu jouduttiin hakemaan pilkuilta.

Lopulta Inter oli tarkempi ja vei rangaistuspotkukilpailun sekä Liigacupin mestaruuden.

– Oli vaikea lähteä rangaistuspotkukilpailuun, kun johtoasema oli juuri lipunut käsistä. Sen Eero Vuorjoki ja laukojat sitten kuitenkin hoitivat hienosti, valmentaja Vesa Vasara kehui maalivahtiaan Veikkausliigan sivuilla.

– Puhuimme kopissa, että voittaminen on asia, jota pitää opiskella ja nyt saimme siitä oppia.

Varsinainen Veikkausliiga alkaa ensi viikon lauantaina.