Veikkausliigan kierroksesta on pelannut valmiiksi nyt neljä ottelua. Lauantaina Ilves voitti huippu-upeassa tapahtumassa HJK:n puhtaasti ja VPS:n konttaaminen jatkui, kun EIF haki vierasvoiton Vaasasta.

Sunnuntaina pelattiin kaksi ottelua. KuPS voitti kotonaan kohti tyvipäätä valuvan Gnistanin ja nappasi samalla Veikkausliigan kärkipaikan. Jaakko Oksanen pamautti yhden kauden upeimmista maaleista, mutta isomman huomion ansaitsee Matias Siltanen. KuPS:n superlupaus teki uransa ensimmäisen osuman Veikkausliigatasolla 17-vuotiaana.

Haka otti huipputärkeän voiton IFK Mariehamnin vieraana. Haka voitti 3-0 ja venytti samalla eron seitsemäntenä olevaan Mariehamniin kahdeksaan pisteeseen. Voitto oli Hakalle massiivinen, sillä paikka Mestaruussarjassa, eli kuuden parhaan joukossa loppukaudeksi, on vahvasti omissa käsissä.

Veikkausliigan kierros pelataan loppuun maanantaina, kun AC Oulu isännöi SJK:ta ja Inter FC Lahtea. Näissä otteluissa nähdään, ovatko Oulu ja Lahti oikeasti piristyneet vai onko kyseessä ollut vain sattuma? Interille ottelu on Hakan voiton myötä entistäkin tärkeämpi karkumatkan kuromiseksi, SJK taas yrittää säilyttää hyvät asemat terävimmässä kärjessä.