F-Liigan neljäs finaaliottelu pelattiin Classicin kotikentällä. Classic voitti sarjan kaksi ensimmäistä peliä, mutta Oilers kavensi perjantaina ja tuli lauantaina tasoihin. Ensi viikon peleihin lähdetään otteluvoitoin 2-2.

Neljännen finaalin ensimmäinen erä oli tasainen. Classic meni johtoon, mutta Oilers tasoitti. Sitten tapahtui toiseen erään jotain: Oilers pani ison rallin päälle ja voitti toisen erän maalein 5-0. Tasatilanne muuttui äkisti viiden maalin vierasjohdoksi.

Kolmannessa erässä osumia tehtiin vuorotellen, eikä Classic päässyt enää kolmea maalia lähemmäksi. Oilers piti johtonsa hyvin ja iski tarvittaessa lisää maaleja. Täysipainoinen esitys tarkoitti sitä, että koko sarjan ratkaisu tulee venymään ainakin kuuteen otteluun.

Ottelun tehopelaaja oli Oilersin Heikki Iiskola, joka teki kaksi maalia ja syötti yhden. Häntä säestivät hyvin Jesperi Lindfors tehoilla 1+2 sekä Justus Kainulainen, joka teki samat tehot kuin Lindfors. Classicin joukkueesta Aaro Helin teki ottelussa kaksi osumaa.

Sarja jatkuu ensi viikon keskiviikkona Oilersin kotiottelulla.