Golfin PGA:n mestaruuskilpailut alkoivat Xander Schauffelen huippukierroksella ja loppuivat saman miehen juhliin. Voitto irtosi kautta aikojen pienimmällä major-tuloksella, sillä Schauffele kirjasi uskomattoman lopputuloksen -21. Helpolla voitto ei tullut, sillä toiseksi tullut Bryson DeChambeau jäi vain yhden lyönnin. Kolmanneksi sijoittui Norjan Viktor Hovland, jonka tulos oli -18.

Scauffele juhli nyt ensimmäistä major-luokan voittoa. Aiemmin jenkkipelaaja oli juhlinut olympiavoittoa ja useita huippusijoituksia, mutta voitto tuli nyt monen yrityksen jälkeen. Tilille kolahti samalla noin 3,3 miljoonaa dollaria.

Kilpailun suomalaisedustaja, Sami Välimäki, ei päässyt mukaan kahdelle viimeiselle kierrokselle.