Ratamoottoriveneiden F1-sarjassa kilpailevan Red Devil SMC F1 Teamin Sami Seliö joutui keskeyttämään Italian Sardiniassa ajetun kauden kolmannen MM-osakilpailun harvinaisen syyn takia: radalle jääneen merkkipoijun naru kietoutui potkurin ympäri ja GP-kisa katkesi viidenneltä sijalta keskeytykseen. Keskeytyksen koki myös tallikaveri Ferdinand Zandbergen, joka joutui jättämään GP:n neljänneltä sijalta kesken venerikon takia.

Aiemmin aamupäivällä ajetuissa kahdessa Sprint-kilpailuissa sekä Seliö että Zandbergen sijoittuivat kolmanneksi. Italian GP:n ykköseksi ajoi toisen kerran tällä kaudella Kanadan Rusty Wyatt, joka samalla siirtyi MM-sarjan johtoon.

– Uusintalähdössä vettä oli paljon ilmassa ja kova aallokko. Tallikaverini ajoi vähän ahneesti ensimmäiselle poijulle, joten jouduin väistämään häntä radan ulkoreunaan. Kilpailuradalle oli jäänyt ylimääräinen merkkauspoiju, jota päin ajoin. Samassa yhteydessä poijun naru katkesi, se kietoutui potkurin ympäri ja matka päättyi siihen. Todella huonoa tuuria, Seliö kertasi keskeytystään.

– Uskomaton juttu, että tallikaverini veneestä vielä hajosi pohja. Aamupäivän aikana ajetuista Sprint-kisoista tiimille saadut kaksi kolmatta sijaa lohduttavat vähän, ja ne olivat myönteisiä juttuja. Meillä oli ihan hyvä vauhti ja mahdollisuudet palkintopallille, mutta minkäs teet.

– Vehkeet nyt konttiin ja Portugaliin, jossa rakennamme veneemme uudelleen kisakuntoon, Seliö totesi.