F1-huhuissa uskotaan, että ensi kauden kuskikuviot alkavat selvitä lähitulevaisuudessa. Nyt odotetaan ilmeisesti Carlos Sainzin ratkaisua miehen tulevasta tallista.

Tuota ratkaisua odottaa myös Valtteri Bottas. Sainz on ykkösvaihtoehto monelle tallille. Bottaksen taas uskotaan olevan varteenotettava vaihtoehto ainakin Williamsille ja nykytallilleen Kick Sauberille Sainzin ratkaisusta riippuen.

Tilannetta sotkee mahdollisesti uusi käänne Audiksi muuttuvan Kick Sauberin suunnitelmissa. Motorsport.comin italiankielinen versio väittää, että Liam Lawson on tallin kiikarissa.

Lawson kuuluu Red Bullin suojatteihin. Tallin pitää kuitenkin luopua miehestä, jos hänelle ei luvata F1-paikkaa ensi kaudeksi. Monet uskovat, että Daniel Ricciardo saa jatkaa Yuki Tsunodan tallikaverina RB:llä. Ratkaisuja ei kuitenkaan ole tehty.

Voi siis olla, että Bottas joutuu odottamaan jopa syyskuuhun saakka Lawsonin tilanteen selkiytymistä, jos suomalaiskuskille ei ole tarjolla hänelle mieleistä paikkaa esimerkiksi Williamsilla tai Alpinella.