Kolme ottelua Liigan puolivälierissä ja kolme tappiota. HIFK ja Jukurit ovat omissa ottelupareissaan jo kuilun partaalla.

Pelicans väänsi lauantaina kotonaan ensimmäisessä jatkoerässä ratkaisumaalin ja nousi otteluvoitoissa HIFK:ta vastaan 3-0 johtoon. Helsinkiläisiltä vaaditaan nyt neljä peräkkäistä voittoa tai kausi päättyy ennen välieriä.

Mikkelin Jukurit ovat siis HIFK:n kanssa vastaavassa tilanteessa. Lauantaina Kärpät kukisti joukkueen selvin lukemin 5-2.

Tampereen Tapparan ja Turun Palloseuran välisessä kohtaamisessa kotijoukkue karkasi hurjan ensierän jälkeen jo 3-0 johtoasemaan. Perjantaina voittoa juhlinut TPS oli tällä kertaa Tampereella aseeton ja tulostaululla komeili 60-minuuttisen jälkeen lopputulos 4-0.

KalPa ja Ilves ottivat lauantaina tarkasti yhteen ja kolmen erän jälkeen yleisö ei ollut nähnyt yhtäkään osumaa. Jatkoerässä kuopiolaiset tekivät voitto-osuman ja johtavat ottelupari 2-0.

Seuraavat kohtaamiset ovat ensi viikon puolella: Ilves ja KalPa taistelevat Tampereella maanantaina. Loput kolme otteluparia jatkaa taistojaan tiistaina.