Rauman Lukko ja Turun Palloseura väänsivät maanantaina todellisen trillerin merkeissä viimeisestä paikasta Liigan kahdeksan parhaan joukkoon.

Ensimmäisessä erässä molemmat joukkueet osuivat vastustajan verkkoon kertaalleen. Toisessa erässä TPS karkasi jo kahden maalin karkumatkalle, mutta kotijoukkue osui 42 sekuntia ennen summerin ääntä todellisen pukukoppimaalin.

Lukko tasoitti kamppailun reilun 44 minuutin jälkeen lukemiin 3-3, mutta turkulaiset saivat hilattua itsensä jälleen johtajan paikalle, kun Aidan Dudas iski 4-3 ajassa 50.56.

Ottelu ja samalla koko ottelupari ratkesi lopullisesti, kun pelikello näytti aikaa 58.39. Lukko oli ottanut maalivahdin pois ja yritti vimmatusti tasoitusta. TPS:n Topias Haapanen kurotti kuitenkin tyhään maaliin loppulukemiksi 5-3.

Lukon kausi päättyi ja TPS jatkaa Liigan pudotuspeleissä.