Jääkiekon MM-kisoissa Tshekissä pelattiin maanantaina neljä ottelua. Suomi voitti Norjan 4-1 Oliver Kapasen ja Arttu Hyryn maaleilla. Kumpikin iski kaksi osumaa Leijonille, jonka saldo kolmen ottelun jälkeen on kaksi voittoa ja tappio voittolaukauskilpailussa. Eli hyvin ovat Suomen pullat uunissa.

Toisessa A-lohkon ottelussa Sveitsi voitti isäntäjoukkue Tshekin voittolaukauskilpailun jälkeen 2-1. Sveitsin mainio ylivoima vei joukkueen johtoon, kun uusin NHL-vahvistus Kevin Fiala teki oitis maalin. Tshekki kuitenkin tasoitti ja loppuun asti mentiin tasaisissa merkeissä. Ratkaisevan voittolaukauksen laittoi maaliin Sveitsin Philipp Kurashev.

B-lohkossa Slovakia ja USA tarjoilivat melkoisen maali-iloittelun. Slovakia meni ottelun toisessa erässä jo 4-1 johtoon, mutta USA heräsi kolmanteen erään. Joukkue teki kolmannessa kolme maalia ja vei ottelun jatkoerään. Siinä ottelun avausmaalin tehnyt Milos Kelemen myös sinetöi ottelun voittoluvuiksi 5-4. Ottelun toinen tehomies oli Slovakian Kristian Pospisil, joka antoi pelissä kolme maalisyöttöä. USA:n parhaana palkittiin Luke Hughes, jonka saldo oli 1+1.

B-lohkon myöhäisottelussa Ruotsi möyhensi Saksan maalein 6-1. Ruotsi iski laajalla rintamalla, sillä joukkueen kaikki kuusi osumaa merkittiin eri pelaajalle. Tällä kertaa Ruotsin NHL-miehistön ykkösnimi oli Andre Burakovsky, joka teki maalin ja syötti kaksi. Ruotsi jyrää lohkon kärjessä maksimipisteillä.

Tiistaina MM-kisojen ohjelmassa on neljä ottelua. A-lohkossa pelataan ottelut Tanska-Norja ja Kanada-Itävalta. B-lohkossa pelataan ottelut Kazakstan-Latvia ja Puola-Ranska.