NHL:n yön puolivälierissä Carolina jatkaa kirimistään Rangersia vastaan. Carolina voitti viidennen ottelun New Yorkissa maalein 4-1 ja kavensi otteluvoitot lukemiin 2-3. Dallas oli ylivoimainen Coloradoa vastaan vierasjäällä ja voitti 5-1. Samalla joukkue siirtyi 3-1 johtoon puolivälieräsarjassa.

New Yorkissa edettiin tarkan jääkiekon merkeissä ensimmäinen erä. Toisessakaan erässä ei verkko heilunut kuin kerran: Rangersin Jacob Trouba teki erän ainoan maalin alivoimalla. Kolmas erä muutti kaiken: Carolina tuli rinnalle ja meni lopulta reilusti ohi. Konkari Jordan Staal aloitti maalinteon, sitten toinen konkari Jevgeni Kuznetsov osui Jesperi Kotkaniemen syötöstä ja kolmas maali syntyi Jordan Martinookin tekemänä. Martin Necas teki vielä yhden maalin tyhjiin. Carolina käänsi ottelun kymmenessä minuutissa ja tuli mukaan sarjaan.

Colorado oli aseeton Dallasia vastaan ottelussa, jossa Miro Heiskanen heilutti tahtipuikkoa. Mahtoiko Coloradon heikko vire johtua shokista, joka heitä kohtasi ennen ottelua: joukkueen tähtihyökkääjä Valeri Nitshuskin vedettiin pois kokoonpanosta ja asetettiin pelikieltoon NHL:n tukiohjelman sääntöjen rikkomisesta.

Miro Heiskanen teki ottelussa maalin ja syötti kaksi. Ottelun toinen tehomies oli Wyatt Johnston, joka teki kaksi maalia ja syötti yhden.

Ottelusarja on katkolla Dallasissa pelattavassa seuraavassa ottelussa.