Hollanti ei antanut mitään palaa Romanialle tiistain neljännesvälierässä. Hollanti oli ensimmäisestä minuutista viimeiseen askeleen edellä. Ottelusta jäi vaikutelma, että Romania oli jo oman minimestaruutensa saanut ja sitä kautta kunniakas paluu kotiin oli varmistettu. Samalla pitää todeta, että Hollanti oli todella vahva.

Hollanti voitti ottelun 3-0, mutta lukemat olisivat voineet olla paljon suuremmatkin. Jos viimeistelytehokkuus olisi ollut parempi, taululla olisi voinut nähdä vieläkin tylymmät lukemat. Ottelun tehomies oli Cody Gakpo, joka teki yhden maalin, syötti toisen ja oli muutenkin jatkuvasti huippuvaarallinen.

Myöhäisottelussa Turkki voitti tiukan taistelun jälkeen kaikki asiantuntijat hurmanneen Ralf Rangnickin valmentaman Itävallan. Lähinnä rakastumiselta vaikuttanut ylistys eri puolilta ei kuitenkaan vaikuttanut lopputulokseen, sillä Turkki ja heidän huomattavan vähälle huomiolle jäänyt valmentajansa Vincenzo Montella pystyi hyydyttämään Itävallan vauhtipelaamisen ensimmäisellä jaksolla täysin. Ottelussa mentiin tauolle 1-0 Turkin johdossa.

Toisella jaksolla Turkki tuplasi johtonsa, mutta sitten alkoi Itävallan vahva painostus. Se toi vain yhden osuman ja Turkki meni jatkoon. Jatko-ottelu oli aivan ottelun lopussa lähellä, mutta maalivahti Mert Günokin loistava torjunta piti Turkin hengissä.

Ottelu päättyi 2-1 ja siihen päättyivät myös Itävallan kisat. Turkki jatkaa EM-kisoissa ja seuraavaksi tulee vastaan Hollanti.