Manchester City murjoi vieraskentällä Lutonin maanrakoon Englannin Liigacupin viidennellä kierroksella maalein 6-2.

Cityn tehokaksikko oli ottelussa hurjalla päällä. Norjalaishyökkääjä Erlin Haaland iski peräti viisi maalia. Belgialainen syöttökone Kevin De Bruyne teki puolestaan esityön neljään Haalandin osumista.

Norjalaiskärki aloitti maalitehtailun jo kamppailun kolmannella minuutilla ja hattutemppu oli miehellä täynnä ennen taukovihellystä.

Kotijoukkue Luton kavensi tauon molemmin puolin väliaikaiseksi tilanteeksi lukemat 2-3, mutta sen jälkeen manchesterilaiset menivät jälleen Haalandin johdolla menojaan. Norjalaishyökkääjä teki joukkueensa viisi ensimmäistä maalia ja Cityn kuudennesta osumasta vastasi Mateo Kovacic.