Inter varmisti Italian mestaruuden, Scudetton, maanantai-iltana. Inter voitti paikalliskamppailussa AC Milanin 2-1 ja kasvatti samalla eronsa sarjan kärjessä tavoittamattomaksi.

Kuumassa ottelussa Inter meni johtoon 18. minuutilla Francesco Acerbin maalilla. Toisen jakson alussa Marcus Thuram teki Interille toisen maalin. Kymmenen minuuttia ennen ottelun loppua Milanin Fikayo Tomori kavensi, mutta Milan ei koskaan päässyt tasoihin.

Tämä tarkoitti sitä, että Inter venytti johtonsa nimenomaan Milaniin tavoittamattomaksi. Eroa on 17 pistettä, joten asia on sillä selvä. Inter vie pokaalin, Milan on parhaissa asemissa sarjan kakkoseksi. Juventus on sarjassa kolmantena ja Bologna neljäntenä.

Inter sai samalla toivottua täydennystä pelipaitaansa. Joukkue on nyt voittanut 20 Italian mestaruutta ja tämän kunniaksi Internazionale voi lisätä yhden tähden logonsa ylle.