Valioliigan kärkikolmikon viikonlopun ottelut on pelattu. Arsenal nousi lauantaina sarjan kärkeen kukistamalla Brightonin vieraskentällä 3-0. Liverpoolin sunnuntainen vierailu Old Traffordille toi joukkueelle vain pisteen ja sen seurauksena Arsenal piti kärkipaikkansa. Joukkueet ovat tasapisteissä, mutta Gunnersin maaliero on parempi kuin viimeistä tanssiaan tanssivan Jürgen Kloppin joukkueella. Manchester City on kaksikosta pisteen perässä. Muilla joukkueilla ei mestaruustaisteluun ole asiaa.

Liverpool oli ottelun ensimmäisellä jaksolla selvästi isäntiä edellä. Joukkue loi paikkoja lähes liukuhihnalta, mutta ManU:n puolustus, Liverpoolin viimeistelyn tarkkuus ja onni pitivät Liverpoolin taukojohdon vain yhdessä maalissa. Osuman teki Luis Diaz Darwin Nunezin erinomaisesta puskusyötöstä.

Toisella jaksolla tahti muuttui. ManU otti itsestään niskasta kiinni ja alkoi pelata niin kuin kotikentällä pitääkin. Bruno Fernandes tasoitti erinomaisella oivalluksella lähes keskiympyrästä ja Kobbie Mainoo vei ManU:n johtoon upealla ylänurkkalaukauksella.

Mutta Liverpool ei olisi tämän kauden Liverpool ellei lopussa tulisi nousua. Voittoon asti loppukiri ei riittänyt, mutta tasapeliin kyllä. ManU:n puolustaja Aaron Wan-Bissaka teki erotuomarille helpoksi laittaa pallo pilkulle Harvey Elliottin kamppauksen jälkeen. Mo Salah iski pallon varmasti pilkulta sisään.

Aivan lopussa Liverpool loi vielä painetta, mutta ManU kesti. Lopputulos 2-2 oli ManU:lle torjuntavoitto. Liverpoolille tappio tarkoitti, että käytännössä mestaruus on yhä Liverpoolin omissa käsissä.