Veikkausliigan viikonlopun kierros takasi sen, että kärjessä on edelleen hyvin ahdasta. Liigan kärkipaikkaa jakaa nyt kolme eri joukkuetta. KuPS johtaa sarjaa parhaalla maalierolla, HJK on kakkosena ja SJK kolmosena. Kaikilla on 28 pistettä ja euro-urakkansa tiistaina aloittavalla Klubilla yksi ottelu vähemmän pelattuna.

Neljäntenä on Ilves, joka on kaksi pistettä kärjen takana ja pisteen viidentenä olevan VPS:n perässä. Haka on kuudentena pisteen vaasalaisten takana. Hakalla on yksi ottelu vähemmän pelattuna kuin Klubia lukuun ottamatta muilla kärkijoukkueilla.

Inter on noussut sarjassa seitsemänneksi, ohi IFK Mariehamnin. Interillä on 18 pistettä ja IFK Mariehamnilla kaksi pistettä vähemmän. Häntäpäässä on myös hyvin tasaista: Gnistanilla on 13 pistettä, AC Oululla ja EIF:illä 12 ja sarjajumbo FC Lahdella 9 pistettä.

Viikonlopun kierroksella kärkikuusikon joukkueista KuPS, SJK, Ilves ja Haka voittivat. Häntäpäästä vain EIF otti täyden pistepotin, VPS:n vieraana.

Veikkausliiga jatkuu ensi viikonloppuna jolloin pelataan neljä ottelua. Kierroksen makupalana on ensi viikon maanantaina pelattava Pirkanmaan derby Haka-Ilves, jossa Haka yrittää pestä kasvonsa oman 90-vuotisjuhlaottelunsa kunniaksi joukkueiden kauden ensimmäisen kohtaamisen myllytyksen jäljiltä.