F-Liigan toisessa välieräsarjassa näyttää peli olevan selvä. Espoon paikallisessa Oilers määräsi jälleen tahdin ja siirtyi otteluvoitoissa jo 3-0 johtoon Indiansia vastaan. Keskiviikon ottelu oli varsin selvää kauraa, sillä loppulukemat olivat 6-3. Peli oli pitkälle selvä jo ensimmäisen erän jälkeen, kun Oilers johti jo 4-1.

Toisessa erässä Indians tuli vielä kahden maalin päähän, mutta ei lähemmäksi. Viimeisen niitin iski Justus Kainulainen vajaat neljä minuuttia ennen loppua rankkarista. Kainulainen oli tuohon mennessä jo tehnyt tehot 1+1. Samalla Kainulainen nousi pudotuspelien pistepörssissä sijalle kolme joukkuekaverinsa Aaro Astalan ja Classicin Oskari Heikkilän jälkeen.

Finaalipaikka on Oilersille katkolla lauantaina. Toisessa välierässä Classic johtaa KrP:tä vastaan 2-1 ja neljäs ottelu pelataan perjantaina.