Meksikolainen ammattilaisnyrkkeilyn kenties tämän hetken suurin supertähti, Saul ”Canelo” Alavarez jatkaa neljän liiton maailmanmestarina ylemmässä keskisarjassa. Canelo löi haastajansa Jaime Munguian pistein kauan odotetussa ja hehkutetussa ottelussa.

Alvarez sai löytyä vastustajansa kanveesiin luvunlaskuun, mutta sitkeä Munguia toipui vielä ottelukuntoon. Neljännen erän onnistunut isku kuitenkin käänsi ottelun kulun Alvarezille suotuisaksi. Lopulta pistevoitto oli hyvin selvä, yhdeltä tuomarilta jopa 117-110.

– Minulla kestää aikani, ennen kuin pääsen vauhtiin, koska minulla on kokemusta. Munguia on mahtava ottelija, mutta jaksoin odottaa. Näin joka iskun ja siksi olen paras, eikö niin, Alvarez kertoi ottelun jälkeen MTV:n uutisoinnissa.

Saul ”Canelo” Alvarez on nyt voittanut urallaan 61 kertaa ja hävinnyt vain kahdesti. Menestyksessä ja titteleissä mitattuna hän on jo nyt yksi kautta aikojen parhaista nyrkkeilijöistä.