Sergio Perez teki jatkosopimuksen Red Bull-tallin kanssa ja jatkaisi sopimuksensa perusteella tallissa vuoteen 2026 saakka.

Sopimuksensa allekirjoittamisen jälkeen Perezin suoritustaso on romahtanut. Tulokset ovat olleet niin heikkoja, että häntä uhkaavat nyt potkut kesken kauden.

Red Bullille Perezin potkut olisivat taloudellisesti jopa välttämättömät. Red Bull uhkaa hävitä merkkimestaruustaiston McLarenille, koska viime kisoissa vain Max Verstappen on kyennyt tuomaan tallille pisteitä.

Perezin korvaajaksi on nousemassa Daniel Ricciardo, joka kisaa Red Bullin kakkostallissa RB Visalla. Ricciardo ei ole tällä kaudella vakuuttanut, mutta häneltä voisi löytyä kapasiteettia pisteiden keruuseen Pereziä paremmin.

Ricciardon paikan RB Visalla olisi ottamassa Liam Lawson, joka ajoi Ricciadon sairaslomittajana kakkostallissa viime kaudella hyvin tuloksin.

Ratkaisu Perezin suhteen tehdään mahdollisesti elokuussa kesätauolla. Hän saanee pitää paikkansa, jos saavuttaa hyviä tuloksia heinäkuun lopulla ajettavissa Unkarin ja Belgian osakilpailuissa.