Mestarien liigan puolivälierät alkoivat odotusten mukaisesti hienoilla otteluilla. Madridissa Real Madrid ja Manchester City järjestivät katsojille melkoiset maalijuhlat. Kovin moni ei etukäteen uskonut, että ottelussa nähtäisiin peräti kuusi maalia.

Avausosuma syntyi jo kolmannella minuutilla, kun Cityn Bernardo Silvan vapaapotkuoivallus vei joukkueen johtoon. Real vastasi jo kymmenen minuuttia myöhemmin, kun Eduardo Camavingan laukaus muutti suuntaa Cityn Ruben Diasista – maali merkittiin Diasin omaksi. Tästä kaksi minuuttia, kun yhdistelmä Toni KroosVinicius Rodrygo, viimeksi mainitun ollessa viimeistelijä, vei Realin 2-1 johtoon. Tämä oli myös taukotulos.

Toisella jaksolla City heräsi jälleen. Phil Fodenin komea kaukokuti tasoitti pelin ja Josko Gvardiolin pommi rangaistusalueen rajoilta vei Cityn taas johtoon. Viimeiseksi maaliksi se ei kuitenkaan jäänyt, sillä Federico Valverden tasoitti ottelun upealla volleylla.

Ottelun loppulukemat 3-3 takaavat herkulliset asemat ensi viikolla pelattavaan toiseen kohtaamiseen.

Sama pätee tiistain toiseen puolivälierään. Arsenal ja Bayern München pelasivat 2-2 tasapelin värikkäiden vaiheiden jälkeen. Arsenal meni 12. minuutilla 1-0 johtoon Bakayo Sakan kauniilla sijoituksella. Bayern tasoitti kuusi minuuttia myöhemmin, kun Leon Goretzka ja Serge Gnabry sahasivat Gunnersin alakerran hajalle ja Gnabry teki tasoituksen.

Pelin 32. minuutilla tapahtui se, mitä Arsenalin kannattajat olisivat vähiten halunneet nähdä. Pallo vietiin pilkulle ja verivihollinen Spursin entinen legenda Harry Kane asteli pisteelle. Kane iski varmasti pallon verkkoon ja Bayernin 2-1 johtoon.

Arsenal tuli kuitenkin vielä tasoihin. Vaihdosta kentälle tullut Leandro Trossard tasoitti ottelun noin vartti ennen ottelun loppua. Tässäkin otteluparissa jatkopaikka ratkaistaan vasta ensi viikolla, kun joukkueen kohtaavat toisen kerran.