Mike Tyson ja Jake Paul kohtaavat marraskuussa järjestettävässä nyrkkeilyottelussa. Kaksikon piti alunperin otella jo heinäkuussa, mutta ottelu siirrettiin Tysonin terveysongelmien vuoksi.

Ottelu on herättänyt paljon keskustelua nyrkkeily- ja kamppailulajipiireissä. Demetrious Johnson, joka on yksi kautta aikojen parhaista vapaaottelijoista, antoi nyt palaa MMA Hour -ohjelmassa.

– On paljon kavereita, jotka Jake Paul voisi kohdata. KSI on yksi heistä. Hän voi kohdata T-Woodin (Tyron Woodley) uudestaan. Hän voisi kohdata Mike Perryn tai Jorge Masvidalin. Niin monia jätkiä! Hän voisi haastaa Anthony Pettisin. On olemassa niin monta Mike Tysonia nuorempaa, mutta häntä itseään hieman vanhempaa kaveria, jotka hän voisi voittaa ja nostaa niin profiiliaan.

– Kun ajattelen, että hän kohtaa 58-vuotiaan Mike Tysonin. En halua, että Mike Tyson satuttaa itsensä. Minkä vuoksi?… Tämä on vittu tyhmin mahdollinen juttu tällä hetkellä. Väitättekö, että ei ole ketään muuta, joka voisi kohdata Jake Paulin ja joka on hänen iässään ja jonka saldo nyrkkeilijänä on kahdeksan voittoa ja nolla tappiota.