Yksi kaikkien aikojen koripalloilijoista, LeBron James (kuvassa oikealla), sai jälleen tahtonsa läpi. Ensin Lakers pestasi päävalmentajan tehtävään JJ Reddickin, Jamesin kumppanin suositusta podcastista. Torstain ja perjantain välisenä yönä toteutui seuraava toive, kun Lakers varasi NBA:n varaustilaisuudessa LeBronin pojan Bronnyn.

Näiden tapahtumien jälkeen on ilmeistä, että LeBron James ilmoittaa jatkavansa Lakersin riveissä ainakin vielä ensi kauden. Hän ei ole salaillut sitä, etteikö halua olisi tehdä historiaa ja pelata yhdessä poikansa kanssa.

Bronny James on ollut koko vuoden tarkassa seurannassa. Ura on edennyt kohtuullisesti eikä NBA-varaus ollut varmaankaan vääryys. Yllätys se ei ollut, sillä huomioarvo on todella ollut kohdallaan eikä isoilla otsikoilla ole ihan mitätöntä merkitystä rapakon takana. Harvoin on varausnumerolla 55 huudettu pelaaja saanut sellaista huomiota kuin Bronny James yöllä.

Aika näyttää, millainen NBA-pelaaja Bronny Jamesista tulee. Se lienee varmaa, että mahdollisuutensa hän varmasti tulee Lakersissa saamaan.