Toyotan Kalle Rovanperä voitti Puolan MM-rallin. Hän tuli kartanlukijansa Jonne Halttusen kanssa ralliin melkoisella pikakomennuksella Sebastien Ogierin kolarin vuoksi.

Rovanperän ajaminen keräsi suuret kehut. Myös DirtFish-sivuston Colin Clark oli vaikuttunut ja lätkäisi miehelle arvosanaksi täyden kympin.

– Tämä oli ehkä Rovanperän uran vaikuttavin suoritus. Harva antoi hänelle suurta mahdollisuutta voittaa, mutta olemme huomanneet vuosien aikana, että tämä nuori mies pystyy tekemään melkein mitä tahansa ralliautossa.

– Suurempi huoleni oli Jonne Halttunen. Kartanlukijat valmistautuvat viikkoja ralleihin. On lähes mahdotonta tulla ilman valmistautumista ja onnistua niin hyvin kuin Jonne ja Kalle tekivät.

Clark muistutti, että Rovanperä on alisuorittanut aiemmin tämän kauden ralleissa. Hän uskoo, että Rovanperä tulee tekemään hurjaa jälkeä, kun hän palaa täysipainoisesti ralliin.

– On pelottavaa nähdä mihin hän pystyy. Jos ja kun hän palaa MM-sarjaan, voittaa hän kaikki maailmanmestaruudet. Sen täytyy pelottaa vastustajia. Kuskit kuten Neuville, Evans ja Tänak tietävät nyt, jos eivät aiemmin tietäneet, että tämä on ehkä heidän suurin ja paras mahdollisuutensa voittaa maailmanmestaruus.