Lionel Messi on antanut rahalle vastinetta palattuaan loukkaantumisensa jälkeen MLS-kentille. Tehoja on syntynyt joka ottelussa, mutta sellaista esitystä, jonka Messi laittoi pystyyn varhain sunnuntaiaamuna, on harvemmin – jos koskaan – nähty.

Inter Miami voitti New York Red Bullin maalein 6-2 ja Messin tehot olivat vaatimattomasti 1+5! Messi siis teki yhden ja syötti loput joukkueensa maaleista. Vanha taistelupari Luis Suarez teki maaleista kolme.

Robert Taylor oli Miamin avauksessa, mutta tuli vaihtoon ottelun 66. minuutilla.

Muissa otteluissa Minnesota jatkoi erinomaisia otteitaan ja voitti vieraskentällä Atlantan 2-1. Robin Lod oli avauksessa, mutta tuli vaihtoon ensimmäisen puoliajan jälkeen. Teemu Pukki puolestaan aloitti penkillä ja tuli vaihdosta sisään 63. minuutilla.

Matti Peltola pelasi täydet minuutit, kun Washington ja Philadelphia pelasivat tasapelin 2-2.

Inter Miami johtaa MLS:n itäistä divisioonaa. Minnesota on läntisen divisioonan toisena Salt Laken jälkeen.