NFL-joukkue Minnesota Vikings kohtasi lauantaina tragedian, kun seuran tämän vuoden varaustilaisuudessa varaama 24-vuotias kulmapuolustaja Khyree Jackson menehtyi auto-onnettomuudessa.

Jackson oli liikkeellä kahden entisen joukkuekaverinsa, Isaiah Hazelin ja Anthony Lyttonin, kanssa Yhdysvaltain Virginian osavaltiossa Prince Georgen piirikunnassa. Onnettomuus tapahtui kello 3.15 paikallista aikaa.

Kolmikko oli liikkeellä Dodge Chargerilla, kun Cori Clingmanin ajama Infiniti-merkkinen auto törmäsi Jacksonin autoon ja siitä kolmanteen autoon, Chevrolet Impalaan. Charger suistui tieltä ja osui puihin. Ensitietojen mukaan Clingman kaahasi merkittävää ylinopeutta tilanteessa.

Hazel ja Jackson menehtyivät kolaripaikalla ja Lytton menehtyi myöhemmin sairaalassa. Clingman ja Infinitin matkustajat eivät loukkaantuneet, kuten ei myöskään Impalan kuljettaja.

Vikingsin päävalmentaja Kevin O’Connell sanoi olevansa totaalisen musertunut Jacksonin kuolemasta.

– Khyree toi tarttuvaa energiaa laitteistoomme ja joukkueeseemme. Hänen itseluottamuksensa ja mukaansatempaava persoonallisuutensa vetivät hänen joukkuetovereitaan välittömästi puoleensa.

– Lyhyen yhteisen aikamme aikana oli ilmeistä, että Khyreestä kehittyy loistava ammattilaisjalkapalloilija, mutta vielä vaikuttavampaa oli hänen halunsa tulla parhaaksi ihmiseksi perheelleen ja ympärillään oleville, O’Connell kommentoi X:ssä.